Shine your Story Back to Business Boost

Na de zomer met een 1 op 1 sessie jouw marketing en dus jouw onderneming meteen een flink boost geven? Meld je dan nu aan voor de speciale Back to Business Boost Sessie!

Start na jouw zomerbreak met jouw verhaal als ijzersterk fundament voor jouw marketing.

In een high energy sessie van twee uur duiken we samen jouw verhaal in, stellen we de belangrijkste thema’s vast, zetten we deze om naar authentieke verhalen en zorgen we dat jij een effectief plan van aanpak hebt zodat je deze verhalen en storytelling toe kunt passen in jouw marketing.

Het resultaat? Je bereikt de klanten die echt bij jouw onderneming passen en weet hoe je hen kunt raken en verleiden met je aanbod.

Niet meer naar anderen kijken om te zien hoe zij het doen, maar uitgaan van jouw eigen verhaal. En met dat verhaal én door stortelling in te zetten jouw marketing naar een volgend niveau te tillen

Als ondernemer krijg je een flinke energieboost en zul je zien dat ondernemen na onze sessies weer een stuk lichter en leuker is!

Herken je dit? Dan is de Back to Business Boost voor jou!

 • Je bent trots op je onderneming, maar vind het lastig echt zichtbaar te maken wat jou onderscheidt van anderen

 • Je weet dat je jezelf moet laten zien op social media maar je vindt dit behoorlijk eng

 • Je wilt je marketing een flinke boost geven maar weet niet waar je moet beginnen

 • Je wilt potentiele klanten bereiken die echt bij jou passen

 • Marketing voelt als een lastig en vervelend onderdeel van het ondernemen en dat wil je graag anders zien

 • Je kijkt nu vaak bij anderen naar wat zij doen of delen en verliest dan het vertrouwen in je eigen verhaal

 • Je weet niet precies wie je klanten zijn en waar je ze kunt vinden

 • Je weet niet wat je moet delen om jouw doelgroep te bereiken

 • Je voelt je onzeker als je iets deelt over jouw onderneming

Met de Back to Business Boost zorgen we ervoor dat jij:

 • Vol zelfvertrouwen jouw onderneming in de spotlight zet

 • Weet wie jouw klanten zijn en waar je ze kunt vinden

 • Nooit meer twijfelt over wat je te bieden hebt

 • Altijd inspiratie hebt voor social media posts

 • Nooit meer twijfelt aan de waarde van jouw onderneming

 • Weet wat jou onderscheidt van vergelijkbare ondernemingen

 • Op de volgende netwerkborrel vol vertrouwen pitcht waar jij voor staat

 • Een stevig fundament hebt voor je marketing zodat je echt impact kunt maken

 • Je vanaf nu probleemloos jouw klanten bereikt en groeit met jouw onderneming

Hoe werkt de Shine your Story Back to Business Boost Sessie?

01

Intake

Zodra je je hebt aangemeld ontvang van mij een werkboek  met een paar korte opdrachten. Je krijgt dus direct huiswerk mee.

Deze opdrachten vormen de basis voor onze sessie. Naast opdrachten vind je in het werkboek ook achtergrondinformatie en de nodige tips & tricks. 

Ik vraag je de ingevulde opdrachten een dag voor onze afspraak naar mij te mailen zodat ik alles alvast kan doornemen. Zo kunnen we tijdens onze 1 op 1 sessie echt knallend van start. 

02

1 op 1 coaching call

Onze 1 op 1 zoom sessie is verdeeld in drie stukken: in het eerste deel duiken we in jouw verhalen. Wat heb je gevonden en wat kunnen we hier nog meer uithalen. Ook kijken we naar de overkoepelden thema’s die je bent tegengekomen. Die zijn weer belangrijk als basis voor jouw storytelling en marketing. In deel 2 kijken we hoe we een van jouw verhalen kunnen omzetten naar het format van ‘De reis van de held’. De basisvorm voor goede storytelling. Tot slot vertalen we al deze input naar een concreet marketingactieplan. Hoe ga je die verhalen nou inzetten en wat past er bij jouw doelgroep.

Het is een intensieve sessie die het best werkt als je zorgt voor een goede voorbereiding aan de hand van het werkboek. We gaan echt de diepte in maar zorgen er ook voor dat je concrete actiepunten hebt die je werk omzetten naar een meetbaar resultaat!

03

Back to work check

De Back to Business Boost is erop gericht jou meteen te laten knallen na de zomer. Dat je weer een frisse en stevige basis hebt die je kunt gebruiken om je marketing naar een volgend niveau te tillen en vervolgens jouw onderneming flink te laten knallen en echt die droomklanten te bereiken. 

Om ervoor te zorgen dat je komend najaar ook echt blijft vliegen met je onderneming plannen we zes weken na onze sessie een ‘Back to work’ check in. Een zoom call van een half uur waarin we kunnen sparren over dingen waar je misschien tegenaan bent gelopen of misschien gewoon voor een extra schop onder je kont ;) Deze call zorgt er in ieder geval voor dat jij écht op jouw next level komt en blijft!

1 op 1 Back to Business Boost

Uitgebreide intake inclusief werkboek met huiswerkopdrachten, belangrijke informatie en tips & tricks 

1 op 1 strategiesessie van 2 uur via zoom

Afsluitende Back to work sessie van 30 minuten via Zoom

Investering: €395,- (ex. btw)

PRAKTISCHE INFORMATIE BACK TO BUSINESS BOOST

Je meldt je aan via de datumplanner in de link. Na je aanmelding ontvang je het werkboek en de factuur. Zodra de factuur is betaald is onze afspraak definitief. Ik vraag je het werkboek met de huiswerkopdrachten  uiterlijk 24 uur voor onze afspraak aan mij te sturen, zodat ik mij goed kan voorbereiden. Mocht er onverhoopt geen plek zijn in mijn agenda laat het dan weten via de mail. Dan gaan we samen op zoek naar een passende datum. Mijn ervaring is dat er zo op korte termijn altijd een plekje te vinden is!

De 1 op 1 sessie duurt 2 uur en vindt plaats via zoom. Het werkboek vormt de basis voor ons gesprek, maar daarnaast zal ik je ook flink aan de tand voelen over de kern van je onderneming en vragen rond marketing & storytelling. Het is de bedoeling dat je na onze sessie flinke stappen kunt zetten, en daarvoor zijn soms confronterende vragen nodig en is het belangrijk dat je echt aan de slag wilt! 

Bij aanmelding voor de Back to Business Boost ontvang je van mij het Business Boost werkboek. Hierin vind je de huiswerkopdrachten die de voorbereiding vormen voor onze sessie, de belangrijkste informatie over het inzetten van marketing door storytelling voor ondernemers en handig oefeningen, tips en tricks. Een onmisbaar naslagwerk als je aan de slag gaat!

Ik weet zeker dat ik je gezien mijn kennis en ervaring grote stappen kan laten zetten in je marketing! Daarom durf ik ook zonder problemen een niet goed, geld terug garantie te geven. 

Waarom kan ik je helpen?

 

Met 20 jaar ervaring als marketing- en communicatieadviseur en als actrice en theatermaker weet ik ondertussen aardig wat als het gaat om zichtbaarheid en je verhaal vertellen. Marketing inzetten met storytelling als basis is zo echt mijn specialisme geworden.

Ik heb gewerkt voor organisaties zoals het Zuiderstrandtheater, de gemeente Utrecht en de gemeente Den Haag, maar ook voor kleinere ondernemingen zoals Ensemble Klang en het Matangi Quartet. Daarnaast werk ik ook graag 1 op 1, zoals op dit moment in de begeleiding van Master studenten aan het Koninklijk Conservatorium, die ik coach bij de realisatie van hun masterproject.

Kortom, ik weet ondertussen wel een beetje waar de klepel hangt ;)

Dus, wil je aan de slag en in korte tijd even flink wat stappen zetten in je marketing? Meld je dan nu aan, ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!