Presentatietraining groep

Tijdens deze training gaan we een dag lang in een groep (min. 4 max. 6 personen) aan de slag met de kunst van het presenteren. Doel van de dag is dat je na afloop zonder angst en met plezier je podium, hoe groot of klein dat ook is, durft te pakken.

Eigenheid én een goede basistechniek

Tijdens de presentatietraining komen altijd een aantal basiselementen van het presenteren aan bod:

  • Opbouw presentatie
  • Stemgebruik
  • Fysieke presentatie

Daarnaast worden verschillende acteertechnieken ingezet om te ontdekken hoe jij jezelf het beste kunt presenteren en hoe jij ervoor kunt zorgen dat je die ruimte op een podium durft te pakken. Hierbij ligt de nadruk op eigenheid. Ik ben ervan overtuigd dat jezelf durven zijn op een podium en laten zien wie jij bent een presentatie ijzersterk maakt. Doel van deze training is dan ook dat je aan het eind van de dag zelfverzekerd en op jouw manier kunt presenteren voor een grote of kleine groep.

Kleine groep

Bij deze training wordt de groep deelnemers bewust klein gehouden. Hierdoor is er voldoende tijd om iedere deelnemer ook individueel te coachen. Voordeel van het werken in een groep is daarnaast dat het kijken naar anderen en het samen bespreken van de presentaties veel zinnige feedback en nieuwe inzichten oplevert.

Duur: 10.00 – 16.00 uur
Kosten: € 275,- pp (incl. intake, schriftelijke evaluatie na afloop en lunch tijdens de training)
Locatie: De training wordt gegeven bij House of Bloom, Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag.