Delft Fringe Festival
Geen categorie

Nieuwe voorstelling! PILLIN’ | Kiki & Charles

Er is weer een nieuwe voorstelling in de maak, PILLIN’! Een voorstelling waar ik nu al heel trots op ben en die ik samen mag maken met een heel leuk team! De première van PILLIN’ vindt plaats tijdens het Delft Fringe Festival op 1 juni en ik speel de voorstelling samen met mijn oud-collega van De Wolven, Charlotte Kuyvenhoven. De regie is in handen van Pieternel Bollmann die ook de regie van mijn solo Moksi deed en we hebben dit keer ook nog eens een supergoede tekstschrijver aan boord, Milo Cremer Eindhoven.

Benieuwd? De kaartverkoop is net van start gegaan dus kaartjes kun je vanaf nu bestellen op de site van Delft Fringe!

PILLIN
Kiki & Charles duiken in de wereld van psychische stoornissen, snelle diagnoses en het geluk van pillen. Een zoektocht voorzien van een sprookjesachtig rafelrandje. Want waarom is de Grote Boze Wolf eigenlijk zo boos en moet ‘ie daar dan niet eens een keer met iemand over praten? 

Kiki & Charles bestaat uit Charlotte Kuyvenhoven en mijzelf. Het idee voor de voorstelling PILLIN’ ontstond uit eigen ervaringen die beide actrices hebben met de wereld van de psychische problemen. Waar de één wel vaart bij een fijne dosis medicatie zweert de ander echt nóóit meer een therapeut te willen zien. Maar hoe ver hun standpunten soms ook uit elkaar liggen, één ding vragen ze zich allebei af: hoe gek zijn we eigenlijk met z’n allen?

Want, een taboe lijkt er niet meer te liggen op het bezoeken van een therapeut of het slikken van antidepressiva. Iedereen doet het. Iedereen heeft wel een afwijking die moet worden verholpen. Toch? Of zijn we dadelijk een volk van doorgeslagen pillenslikkers dat zich als uniforme Stepford Wives door het leven beweegt?

Wat is echt? Hoe weet je wat goed voor je is? En wat nou als je echt gek bent?

PILLIN’ is een energieke theatervoorstelling over gekte, pillen en psychiatrie voorzien van een sprookjesachtig rafelrandje.

Kiki & Charles | PILLIN’
1, 2 en 7 juni
Delft Fringe Festival
Bestel hier je tickets!

 

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe voorstelling! PILLIN’ | Kiki & Charles