logo

Marketing & Productie

Huidige projecten

Na een aantal jaren een vaste baan te hebben gehad in de marketing- en communicatiesector heb ik begin 2016 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik als freelancer aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik al een aantal leuke projecten kunnen doen (ook als producent), kijk hieronder voor een overzicht van mijn huidige en afgeronde werkzaamheden!
Kijk hier voor een volledig overzicht van mijn cv.

info-image

Ensemble Klang

Het Haagse Ensemble Klang, dat zichzelf omschrijft als sonic pioneers, bestaat inmiddels al ruim 10 jaar. Met hun optredens laat het ensemble een repertoire van speciaal voor hen gecreëerde werken horen, geschreven door onconventionele componisten, zoals Heiner Goebbels, David Lang, Tom Johnson, Julia Wolfe, Michael Hersch and Peter Adriaansz. Zonder dirigent maar met een stuwende ‘drive’ speelt Ensemble Klang complexe muziek die virtuoze precisie vereist, resulterend in ‘an impressive aural assault’ (Scottish Herald).
Werkzaamheden: marketing & pr verschillende projecten

info-image

Holland Dance

Holland Dance is een toonaangevende internationale dansorganisatie. Haar meest bekende product is zonder meer het wereldwijd vermaarde Holland Dance Festival. Holland Dance organiseert echter ook een breed scala aan educatieve activiteiten, projecten, workshops en lessen op maat. Als onderdeel van onderwijs of om mensen de kracht, betekenis en de diversiteit van dans te kunnen laten ervaren.

Werkzaamheden: marketing en pr voor onder meer DanceAble en Good (old) Times

info-image

B-Unlimited

B-Unlimited - het Haags centrum voor literatuur, science en debat - brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving.

De programma's van B-Unlimited vinden plaats in Studio B, de theaterzaal in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. De programmering wordt samengesteld door Writers Unlimited in samenwerking met Bibliotheek Den Haag.
Werkzaamheden:  Algemene marketing & pr B-Unlimited

info-image

Korzo

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. De programma’s in het Korzo theater brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Korzo staat voor kleurrijke concerten, inspirerende dans, spannende theaterprojecten en vernieuwende festivals. Werkzaamheden: Marketing verschillende concerten binnen het genre nieuwe muziek

Afgerond

info-image

Ensemble ELECTRA

ELECTRA werd in 1999 opgericht en bestaat nu uit Michaela Riener, Susanna Borsch, Saskia Lankhoorn en Diamanda La Berge Dramm. Vier internationaal gerenommeerde vrouwelijke performers die door de New York Times werden omschreven als “viscerally thrilling…with an explosive energy”. ELECTRA heeft Nederland als thuisbasis al liggen de roots van de performers naast Nederland ook in de Verenigde Staten, Oostenrijk en Duitsland. ELECTRA werkt voor haar voorstellingen samen met gevestigde componisten en combineert nieuw gecomponeerde muziek met theatrale elementen.
Werkzaamheden: Marketing & pr voorstelling Rache in 2016

info-image

Winternachten 2017 - internationaal literatuurfestival Den Haag

Sinds 1995 organiseert Writers Unlimited jaarlijks in januari in Den Haag het festival Winternachten. Schrijvers uit de hele wereld komen samen en gaan voor en met hun publiek in gesprek over hun werk en over ontwikkelingen in de wereld.
Werkzaamheden: Marketing en pr festival 2017

info-image

Neo - Fanfare 9x13

Met tuba, trombones, hoorn, trompet, saxen, fluit en percussie brengt 9×13 hedendaagse muziek naar een breed publiek. Het lijkt wel op een fanfare, maar het is het nadrukkelijk ook weer niet. Het is een fanfare die zich heeft vernieuwd: theatraal, uitdagend en veelzijdig: een Neo-Fanfare.

Werkzaamheden: Productie voorstelling Morendo seizoen 2016