logo

Communicatie & Productie

Huidige projecten

Na een aantal jaren een vaste baan te hebben gehad in de marketing- en communicatiesector heb ik begin 2016 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik als freelancer aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik al een aantal leuke projecten kunnen doen (ook als producent), kijk hieronder voor een overzicht van mijn huidige en afgeronde werkzaamheden!
Kijk hier voor een volledig overzicht van mijn cv.

info-image

Ensemble Klang

Het Haagse Ensemble Klang, dat zichzelf omschrijft als sonic pioneers, bestaat inmiddels al ruim 10 jaar. Met hun optredens laat het ensemble een repertoire van speciaal voor hen gecreëerde werken horen, geschreven door onconventionele componisten, zoals Heiner Goebbels, David Lang, Tom Johnson, Julia Wolfe, Michael Hersch and Peter Adriaansz. Zonder dirigent maar met een stuwende ‘drive’ speelt Ensemble Klang complexe muziek die virtuoze precisie vereist, resulterend in ‘an impressive aural assault’ (Scottish Herald).
Werkzaamheden: communicatie & pr verschillende projecten

info-image

Holland Dance Festival

Holland Dance  is een toonaangevende internationale dansorganisatie. Haar meest bekende product is zonder meer het wereldwijd vermaarde Holland Dance Festival. Holland Dance organiseert echter ook een breed scala aan educatieve activiteiten, projecten, workshops en lessen op maat. Als onderdeel van onderwijs of om mensen de kracht, betekenis en de diversiteit van dans te kunnen laten ervaren.

Werkzaamheden: communicatie en pr voor de tak Samenleving in Beweging

info-image

Neo - Fanfare 9x13

Met tuba, trombones, hoorn, trompet, saxen, fluit en percussie brengt 9×13 hedendaagse muziek naar een breed publiek. Het lijkt wel op een fanfare, maar het is het nadrukkelijk ook weer niet. Het is een fanfare die zich heeft vernieuwd: theatraal, uitdagend en veelzijdig: een Neo-Fanfare.

Werkzaamheden: Productie voorstelling Morendo seizoen 2016 & productie en regie-assistentie voorstelling Trance 2017.

info-image

Matangi Quartet

Het Haagse Matangi Quartet bestaat uit Daniel Torrico Menacho, Arno van der Vuurst, Maria-Paula Majoor en Karsten Kleijer en werd opgericht in 1999, tijdens de studie van de jonge musici aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Rotterdams Conservatorium. Inmiddels is het Matangi Quartet uitgegroeid tot een vaste speler op de kamermuziekpodia in Nederland en daarbuiten. In de muziek die zij maken draait het om één ding: het voelbaar maken van de energie, passie en opwinding die in alle goede muziek besloten ligt.

Werkzaamheden: communicatie en pr Friday Night serie en het (Un)heard Music Festival

Afgerond

info-image

Festival Dag in de Branding

In tien jaar is het Haagse Festival Dag in de Branding uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende festivals voor nieuwe muziek in Nederland. Vier keer per jaar organiseert Dag in de Branding een programma van één dag op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica.

Werkzaamheden: algemene communicatie & pr

info-image

Ensemble ELECTRA

ELECTRA werd in 1999 opgericht en bestaat nu uit Michaela Riener, Susanna Borsch, Saskia Lankhoorn en Diamanda La Berge Dramm. Vier internationaal gerenommeerde vrouwelijke performers die door de New York Times werden omschreven als “viscerally thrilling…with an explosive energy”. ELECTRA heeft Nederland als thuisbasis al liggen de roots van de performers naast Nederland ook in de Verenigde Staten, Oostenrijk en Duitsland. ELECTRA werkt voor haar voorstellingen samen met gevestigde componisten en combineert nieuw gecomponeerde muziek met theatrale elementen.
Werkzaamheden: Communicatie & pr voorstelling Rache in 2016

info-image

B-Unlimited

B-Unlimited - het Haags centrum voor literatuur, science en debat - brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving.

De programma's van B-Unlimited vinden plaats in Studio B, de theaterzaal in de Centrale Bibliotheek in Den Haag. De programmering wordt samengesteld door Writers Unlimited in samenwerking met Bibliotheek Den Haag.
Werkzaamheden:  Algemene communicatie & pr B-Unlimited

info-image

Winternachten 2017 - internationaal literatuurfestival Den Haag

Sinds 1995 organiseert Writers Unlimited jaarlijks in januari in Den Haag het festival Winternachten. Schrijvers uit de hele wereld komen samen en gaan voor en met hun publiek in gesprek over hun werk en over ontwikkelingen in de wereld.
Werkzaamheden: Communicatie en pr festival 2017

info-image

Korzo

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. De programma’s in het Korzo theater brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Korzo staat voor kleurrijke concerten, inspirerende dans, spannende theaterprojecten en vernieuwende festivals. Werkzaamheden: Marketing verschillende concerten binnen het genre nieuwe muziek