Individuele presentatietraining

Tijdens de individuele presentatietraining werken we één op één aan je presentatievaardigheden. Deze coaching is uitermate geschikt wanneer je aan een specifieke presentatie wilt werken of individueel aan verschillende facetten van het jezelf presenteren (of het nu in één op één situaties is of voor een grote groep) wilt werken.

De coaching bestaat standaard uit één sessie van twee uur maar kan altijd worden uitgebreid met extra sessies.

Eigenheid én een goede basistechniek

Tijdens de individuele presentatietraining gaan we aan de slag met een aantal basiselementen uit het communicatievak die van groot belang zijn voor iedere presentatie:

  • Opbouw presentatie
  • Stemgebruik
  • Fysiek

Het is belangrijk dat deze op orde zijn om vervolgens te kunnen ‘spelen’ met je presentatie en je in je element te voelen op een podium. Hierbij zet ik naast verschillende communicatiemodellen ook acteertechnieken en oefeningen in. De acteertechnieken gebruik ik om te zorgen dat jij je lekker voelt op een podium en in staat bent je presentatie persoonlijkheid, kracht en eigenheid mee te geven. Eigenheid in een presentatie is volgens mij één van de absolute succesfactoren van een goede en succesvolle presentatie. Mijn doel is dat jij uiteindelijk zelfverzekerd en op jouw eigen manier lekker op het podium staat en succesvol jouw verhaal verteld.

Per persoon kijk ik wat de focus wordt van de training. Daarbij ga ik uit van een standaard training van drie uur, maar dit kan natuurlijk naar wens worden aangepast. Tijdens de training maak ik video opnames, zodat we direct kunnen zien waar je sterke en zwakke punten liggen en ook het effect van de oefeningen goed terug kunnen zien.

Kosten

De kosten voor de individuele training van twee uur (incl. intake en schriftelijke evaluatie na afloop) zijn € 195,- (excl. btw). Deze standaardsessie kan naar wens worden uitgebreid met extra sessies.

Aanmelden of meer informatie

Aanmelden of het aanvragen van meer informatie kan via info@nikemulder.nl.

Locatie presentatietraining: House of Bloom, Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag