logo

Nieuws

27 Nov 2017

Nieuwe voorstelling met oude bekende

Afgelopen seizoen stond ik met heel veel plezier met mijn allereerste solo voorstelling ‘Moksi’ op het toneel tijdens het Delft Fringe Festival. Wat een toffe ervaring, en wat een bijzonder leerproces. Met dank aan regisseuse Pieternel Bollmann en de superfijne organisatie van Delft Fringe kijk ik met een heel goed gevoel op deze vuurdoop terug. Een vuurdoop die meteen in een recensie werd beoordeeld trouwens, het is me nogal wat!

25 Sep 2017

Op Den Haag FM!

Onlangs ging een kleine jeugddroom in vervulling, ik mocht sidekick zijn bij een radioprogramma! Feit dat ik dit mocht doen bij het programma Kunstlicht (op Den Haag FM) waar kunst en cultuur in Den Haag centraal staan maakte het feestje nog wat groter. Kers op de taart was dat het programma werd gepresenteerd door vriendin en én oud-collega Henny van Haelen.

28 Mei 2017

Moksi op Delft Fringe!

Ik vind het behoorlijk spannend, maar eindelijk gaat het gebeuren: ik ga met mijn eerste solovoorstelling het podium op! Al jaren heb ik de wens om een solovoorstelling te maken en loop ik met ontelbaar veel ideeën, maar die echt omzetten naar een voorstelling durfde ik nooit, tot nu. Mijn eerste solovoorstelling Moksi is te zien op Delft Fring op 2,3, 7 en 8 juni. De voorstelling is naar eigen idee en de teksten heb ik zelf geschreven. Vervolgens heb […]